Apua yrittäjän arkeen – meiltä teille

katja@internexus.fi

Lähetä sähköpostia

+358 400 411 595

Soita tai lähetä tekstiviesti

Hyvät internet-sivut yritykselle

Meidän avulla saatte internetsivut helposti ja edullisesti. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuudet suunnitellaan täysin toiveiden mukaan.

Kerro millaiset internetsivut tarvitsette ja me toteutamme sen.

Kyllä, niin yksinkertaista se on!

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Persoonallinen ulkoasu

Annamme yleensä kaksi erilaista ulkoasusuunnitelmaa, joista valitaan projektille lähtökohta. 

Projektin alussa on hyvä olla kerättynä kuvia ja muuta materiaalia joita sivuille halutaan, sekä materiaalia jota voidaan käyttää ideointivaiheessa hyväksi. Ideoinnin apuna toimii myös esim. sivustot joista pidät tai vaikkapa mieluisa värimaailma.

Sivut voidaan toteuttaa myös valmiista ulkoasusuunnitelmasta. Jos yrityksellänne on valmiiksi suunniteltu graafinen ilme, sitä kannattaa käyttää myös internetsivujen ulkoasussa.

Responsiiviset sivut

Kaikki tekemämme sivut ovat responsiivisia eli skaalautuvat aina käytössä olevan näytön leveyden mukaan, olipa sitten kyseessä suuri monitori tai kännykän näyttö tai jotain siltä väliltä.

SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaattia ilman ei oikeastaan voi – tai kannata – olla. Hakukoneet ja selaimet alkavat edellyttää sertifikaattia yhä enemmän.

Sertifikaatti tilataan palveluntarjoajalta, joten sitä ei tarvitse erikseen rakentaa itse.

Hinnat

Internet-sivujen hinnat vaihtelevat riippuen sivuston laajuudesta ja paljonko materiaalia on valmiina, sekä siitä millaisia ominaisuuksia sivuille tarvitaan. 

Helposti päivitettävät sivut

Julkaisujärjestelmän avulla sivuja voi päivittää missä vain internet-selaimella. Erillisiä tietokoneohjelmia tai ohjelmointitaitoja ei tarvita. Jos osaat käyttää tekstinkäsittelyä, osaat päivittää kotisivujannekin.

Tällä hetkellä suosittelemme WordPressiä, joka on ilmainen ja hyvin suosittu, myös hakukoneet arvostavat WordPressillä tehtyjä sivuja. Verkkokaupan alustaksi suosittelemme esim. Kotisivukonetta, MyCashFlowta tai Finqua.

Myös joillakin palveluntarjoajilla on omia ”kotisivukoneita”, kerromme näistä mielellämme lisää.

Hakukoneoptimointi = SEO

SEO ei tässä yhteydessä ole huoltoasema, vaan termi tulee sanoista Search Enginge Optimization.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että tekstit kuvaavat tarjottuja palveluita. Tarkastamme sivuston tekstit ja pidämme huolen että sisältö ja kirjoitusasu on kunnossa.

Lisäksi voidaan käyttää erilaisia julkaisujärjestelmän lisäosia apuna. Myös sivuston osoiterakenne on osa hakukoneoptimointia.

Käyntikorttisivut

Jos sivuille ei tule paljoa materiaalia ja yritys on pieni, erittäin hyvä vaihtoehto on ns. ”käyntikortti”-tyyppiset nettisivut, josta löytyy vain olennainen tieto. 

Myös pienet sivut löytyvät hakukoneissa kun ne tehdään oikein.

Miten projekti etenee?

Hoidamme tarvittaessa kaiken avaimet käteen-periaatteella = sisältää ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen kuvineen, tilaamme tarpeelliset nettiosoitteet, valitsemme palveluntarjojan ja tarvittaessa laitamme asetukset kuntoon sähköpostiohjelmiin sekä tietokoneeseen että puhelimeen. Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa sekä sivujen myöhemmässä päivityksessä sopimuksen mukaan.

Tavaramerkkimme on sivujen käyttäjäystävällisyys, ulkonäöstä kuitenkaan tinkimättä.

5/5
Scroll to Top