Suomeksi in English

Yksilölliset internetsivut helposti

Suunnittelemme jokaiselle omannäköisen ulkoasun toiveiden mukaan, joten toisiin samanlaisiin kotisivuihin ei varmasti törmää.

Hyvin suunnitellut kotisivut löytyvät myös hakukoneissa ensimmäisten joukossa.

Millaiset internetsivut sinä haluaisit?

Internetsivut "avaimet käteen"-periaatteella

Meidän avulla saatte ammattimaiset internetsivut helposti ja edullisesti. Sivujen ulkoasu ja toiminnallisuudet suunnitellaan täysin teidän toiveiden mukaan.

Hoidamme tarvittaessa kaiken: ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen kuvineen, tilaamme tarpeelliset nettiosoitteet, valitsemme palveluntarjojan ja myös laitamme asetukset kuntoon sähköpostiohjelmaanne. Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa sekä sivujen myöhemmässä päivityksessä.

Meillä tehtyjen internetsivujen tavaramerkkinä on käyttäjäystävällisyys, ulkonäöstä kuitenkaan tinkimättä. Kerro millaiset internetsivut tarvitsette ja me toteutamme sen.

Kyllä, niin yksinkertaista se on!

 

Tilaa heti »

 

Mitä tarkoittaa käytännössä?

Julkaisujärjestelmän avulla helposti päivitettävät sivut

Internetsivut toteutetaan siten, että pystytte halutessanne itse päivittämään sivuja helposti. Ohjelmointitaitoja ei tarvita. Jos osaatte käyttää tekstinkäsittelyä, osaatte päivittää kotisivujannekin. Tämä tarkoittaa jonkin julkaisujärjestelmän käyttöönottoa, joka asennetaan kotisivujenne yhteyteen. Valittavana on esim. ilmaiset MODx, Joomla! ja Wordpress tai maksullinen Kotisivukone.fi. Verkkokaupan alustaksi suosittelemme esim. Kotisivukonetta, MyCashFlowta tai TomatoCartia.

Julkaisujärjestelmät toimivat aina internetselaimella joten voitte päivittää sivujanne mistä vain! Myös joillakin palveluntarjoajilla on omia "kotisivukoneita", kerromme näistä mielellämme lisää. 

Miten liikkeelle?

Projektin alussa käydään läpi asiat joiden tulee olla kotisivuilla ja tulevatko sivut esim. laajentumaan tulevaisuudessa. Jo projektin alussa on hyvä olla kerättynä kuvia ja muuta materiaalia joita sivuille halutaan, sekä materiaalia jota voidaan käyttää ideointivaiheessa hyväksi. Ideoinnin apuna toimii myös esim. sivustot joista pidät tai vaikkapa mieluisa värimaailma.

Annamme yleensä kaksi erilaista ulkoasusuunnitelmaa, joista valitaan projektille lähtökohta. Ulkoasulle vain taivas on rajana, eli ulkoasu voi olla mitä vain. Katsoithan jo referenssit, jossa on esimerkkejä kuinka erilaisia vaihtoehtoja ulkoasuille onkaan.

Sivut voidaan tehdä myös valmiista ulkoasusuunnitelmasta. Jos yrityksellänne on valmiiksi suunniteltu graafinen ilme, sitä voidaan käyttää hyväksi myös internetsivujen ulkoasussa. 

Käyntikorttisivut

Jos sivuille ei tule paljoa materiaalia ja yritys on pieni, erittäin hyvä vaihtoehto on ns. "käyntikortti"-tyyppiset nettisivut, josta löytyy vain olennainen tieto. Myös pienet sivut löytyvät hakukoneissa kun ne tehdään oikein.

Hinnat

Internet-sivujen hinnat vaihtelevat riippuen sivuston laajuudesta ja paljonko materiaalia on valmiina, sekä siitä millaisia ominaisuuksia sivuille tarvitaan.