Sivusto toiveiden mukaan

Kotisivut yritykselle

Tarjoamme räätälöityjä verkkosivujen suunnittelu- ja toteutuspalveluja kaikenkokoisille yrityksille.
Sivustot suunnitellaan huolellisesti asiakkaan tarpeiden ja brändin mukaan, ja ne ovat aina responsiivisia ja nykyaikaisesti suunniteltuja.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että tekstit kuvaavat tarjottuja palveluita. Tarkastamme sivuston tekstit ja pidämme huolen että sisältö ja kirjoitusasu on kunnossa. Myös sivuston osoiterakenne on osa hakukoneoptimointia.

Lisäksi voidaan käyttää erilaisia julkaisujärjestelmän lisäosia apuna. 

SSL-sertifikaattia ilman ei oikeastaan voi – tai kannata – olla. Hakukoneet ja nettiselaimet edellyttävät sertifikaattia yhä enenevässä määrin.

Sertifikaatti sisältyy webhotelliin tai sen voi tilata erikseen webhotel-palveluntarjoajalta, joten sitä ei tarvitse rakentaa erikseen. 

Kaikki tekemämme sivut ovat oletuksena responsiivisia. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivusto skaalauu käytössä olevan näytön leveyden mukaan, katsotaanpa sivuja isolla näytöllä tai kännykästä – tai jotain siltä väliltä.

Sivujen responsiivisuus ei lisää tai vähennä tarvittavaa työmäärää.

Julkaisujärjestelmän avulla sivuja voi päivittää selaimella missä vain jos käytössä on nettiyhteys.

Erillisiä tietokoneohjelmia tai ohjelmointitaitoja ei tarvita. Jos osaat käyttää tekstinkäsittelyä, osaat päivittää kotisivujannekin.

Tällä hetkellä suosittelemme WordPressiä, joka on ilmainen ja hyvin suosittu, myös hakukoneet arvostavat WordPressillä tehtyjä sivuja. Verkkokaupan alustaksi suosittelemme esim. Vilkasta tai MyCashFlowta.

Sivuston ulkoasulla voidaan kertoa paljon, yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Projektia nopeuttaa jos asiakkaalla on valmiiksi kerättynä kuvia ja muuta materiaalia joita sivuille halutaan, sekä materiaalia jota voidaan käyttää ideointivaiheessa hyväksi.

Jos yrityksellänne on valmiiksi suunniteltu graafinen ilme, sitä kannattaa käyttää myös kotisivujen ulkoasussa. Sivut voidaan toteuttaa myös valmiista ulkoasusuunnitelmasta.

Yrityksen verkkosivujen hinnat vaihtelevat riippuen sivuston laajuudesta ja paljonko materiaalia on valmiina, sekä siitä millaisia ominaisuuksia sivuille tarvitaan. Ota yhteyttä, annamme tarjouksen! »

Miten projekti etenee?

Suunnittelu

Käydään läpi valmiina oleva materiaali, ja sivustoon liittyvät toiveet ja tarpeet.
Tehdään suunnitelma.

Toteutus

Tiimimme rakentaa ja toteuttaa verkkosivuston suunnitelman ja sovittujen asioiden perusteella.

Julkaisu

Valmiin sivuston julkaisu ja luovutus asiakkaalle.

Voit jättää koko projektin meidän huoleksi!

Hoidamme tarvittaessa kaiken avaimet käteen-periaatteella = projekti sisältää ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen kuvineen, tilaamme tarpeelliset nettiosoitteet, valitsemme palveluntarjojan ja tarvittaessa autamme laittamaan asetukset kuntoon sähköpostiohjelmiin, tietokoneeseen ja puhelimeen. Autamme myös sisällöntuotannossa sekä sivujen myöhemmässä päivityksessä sopimuksen mukaan.

Tavaramerkkimme on sivujen käyttäjäystävällisyys, ulkonäöstä kuitenkaan tinkimättä.

Kerro millaiset kotisivut tarvitsette, me toteutamme sen.

Kyllä, niin yksinkertaista se on!

Scroll to Top